Prezentare Tramontina

Tramontina, fondata in 1911 de Valentin Tramontina, si-a inceput activitatea ca o mica fierarie situata in orasul Carlos Barbosa din statul brazilian Rio Grande do Sul. O suta de ani mai tarziu Tramontina devine o importanta forta industriala in Brazilia, ajungand sa detina 10 fabrici, fiecare dintre acestea fiind specializata in producerea unei anumite grupe de articole.

 In prezent, sub acest brand se produc peste 18000 articole, cele mai importante categorii fiind reprezentate de:

• cutite, tacamuri, ustensile pentru bucatarie, cratite, tigai, foarfece, macete; aceste articole au o pondere de peste 60% din CA;
• unelte si scule pentru agricultura si constructii;
• cuptoare, plite, hote, cuve, chiuvete, storcatoare;
• echipamente electrice;
• mobilier din lemn si material plastic pentru gradini, terase etc; articole de uz casnic fabricate din lemn. Brandul Tramontina este prezent pe pietele din America, Asia, Europa, Africa si Australia, exporturile efectuandu-se in peste 120 de tari.

Cultura gastronomica a regiunii de unde isi are originea acest brand (campiile din sudul Braziliei, unde consumul de carne este foarte raspandit, cu predilectie gatita la gratar) a furnizat experienta necesara indeosebi pentru fabricarea de cutite. Cutitele Tramontina reprezinta alegerea perfecta, acestea imbinand deopotriva traditia cu calitatea, design-ul si varietatea. Tramontina este lider mondial in producerea de cutite (pentru uz casnic, profesional si sportiv). Lama acestora este fabricata din otel inoxidabil de inalta calitate (de provenienta 100% Brazilia), rezistent la coroziune si permite efectuarea unor taieturi precise. Totodata, lama poate fi neteda sau zimtata, in ambele variante ramanand ascutita pentru o perioada indelungata. Materiile prime utilizate pentru manerele cutitelor pot varia: lemn natural, cauciuc, polipropilena etc. Manerele din lemn natural sunt fabricate din materie prima bruta sau tratata (rezistenta la temperaturi inalte). Sunt foarte rezistente la impact si beneficiaza de o paleta coloristica variata. Manerele din cauciuc si cele din polipropilena au incorporat un tratament anti-microbian asigurand protectia impotriva bacteriilor. Brandul Tramontina se identifica prin :

• tehnologii inovatoare care asigura producerea unor articole de inalta calitate;
• design care confera eleganta si functionalitate fiecarui detaliu;
• delicatetea finisarilor care confera produselor frumusete si confort;
• raport excelent calitate-pret;
• placerea de a depasi asteptarile clientilor.

Tramontina este la ora actuala unul dintre cele mai importante branduri braziliene. Fiecare articol produs intr-o fabrica Tramontina reprezinta un mic exemplu de “ADN brazilian”. Aceasta perspectiva ii obliga pe cei peste 6800 angajati ai acestei companii sa trateze fiecare articol ca si cum ar fi unic, inspirand calitate si siguranta la prima atingere.

 

TRAMONTINA S.A. CUTELARIA

Fondata in 1911, suprafata: 242.000m2 cutite (uz casnic, profesional, sportiv), tacamuri, ustensile bucatarie, cratite, tigai, foarfece, macete)

TRAMONTINA MULTI S.A.

Fondata in 1981, suprafata: 83.108m2 unelte pentru gradinarit, agricultura si constructii

FORJASUL CANOAS S.A.

Fondată in 1959, suprafata: 25.630m2; topoare, ciocane, menghine, carlige, echipamente pentru cabluri electrice

TRAMONTINA BELÉM S.A..

Fondată in 1986, suprafata: 54.642m2 mobilier din lemn; articole de uz casnic fabricate din lemn

TRAMONTINA GARIBALDI S.A.

Fondata in 1963, suprafata: 65.000m2 scule profesionale pentru industrie

FORJASUL MADEIRAS S.A.

Fondată în 1990, suprafață: 24.000m2 mese de călcat, rafturi, polițe, panouri, componente pentru mobilier din lemn

TRAMONTINA FARROUPILHA S.A.

Fondată în 1971, suprafață: 80.000m2 tacâmuri, ustensile de bucătărie, articole pentru gătit fabricate integral din inox

TRAMONTINA TEEC S.A.

Fondată în 1996, suprafață 47.500m2 cuptoare, plite, hote, cuve, chiuvete, storcătoare

FORJASUL ELETRIK S.A.

Fondată in 1976, suprafață 24.000m2 echipamente electrice: prize, întrerupătoare, extensii

TRAMONTINA DELTA S.A.

Fondată în 1998, suprafață 22.520m2 mese și scaune din material plastic.

 

Prezentare Bilancia

BILANCIA este una dintre cele mai importante companii din Europa ce activeaza in sectorul distributiei de utilaje si accesorii pentru industria ospitalitatii. BILANCIA s-a infiintat in 1992 si este o societate cu capital integral romanesc. In prezent, numara peste 250 de angajati in Bucuresti si in sucursalele din Brasov, Iasi, Constanta, Craiova, Timisoara, Sibiu, Cluj, Bacau, in punctele de lucru Oradea, Arad, Ploiesti, Buzau, Galati, Suceava, Miercurea-Ciuc. BILANCIA ofera peste 74000 de articole din domeniul utilajelor si accesoriilor profesionale. Colaboram cu 294 de parteneri din 28 de tari situate in Europa, America si Asia. Pe langa o gama variata de produse, BILANCIA ofera si numeroase servicii clientilor: consultanta de specialitate (realizarea ofertelor adaptate la nevoile clientului, training specializat pe utilaje si specificul locatiei), proiectare, finantare, mentenanta service, transport utilaje la locatie si punerea lor in functiune.


BILANCIA ofera cea mai buna valoare investitiei clientilor si, totodata, solutii pentru toate segmentele de pret si calitate. Clientii BILANCIA sunt companii care activeaza in alimentatia publica, de la mici afaceri de familie, la hoteluri de 5 stele. Oferim utilaje pentru hoteluri, restaurante, catering, cofetarii, pizzerii, patiserii, cafenele, macelarii, carmangerii, magazine alimentare, spalatorii etc.

CIFRE:

• 11.000 m suprafata acoperita la sediul central - DN1 (km 19,3 - Corbeanca) ce include showroom, depozite, service;

• 1.500 m² showroom pentru echipamente;

• 10.000 articole pe stoc in singurul Cash&Carry din Romania dedicat exclusiv accesoriilor profestionale;

• 57000 m³  depozit, livrare in 24 ore;

• 6000 de piese de schimb pe stoc, 60 de tehnicieni specializati, interventie service 24/7;

• 100 de locuri in amfiteatru dedicat pentru demonstratii si show-uri enogastronomice;

• Scoala de bucatari: 16 posturi de lucru individuale pentru scolarizare –- 3 zone specifice destinate domeniului de activitate: gastro, pizza, cofetarie-patiserie.

Pentru orice informatie referitoare la ofertele noastre de accesorii si echipamente HoReCa, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon sau adresele de e-mail disponibile pe site.
Suntem specializati si in activitati de service pentru utilaje gastro, punandu-va la dispozitie o echipa de specialisti in domeniul reparatiei echipamentelor HoReCa.